Overnatning for Cyklister

Tikøb ligger geografisk helt perfekt til din cykelferie. Tikøb ligger i smørhullet midt i det skønne  Nordsjælland og alligevel ikke langt fra kyst og byer. Marguritte ruten går igennem byen og derfor er Tikøb B&B et godt sted at holde hvil/pause for natten.

Der er ikke langt til Hornbæk, Helsingør eller Gilleleje hhv. 10 og 15 km, som du kan cykle videre til, næste dag eller du kan beslutte at have Tikøb som fast udgangspunkt. 

Der er mange seværdigheder og Tikøb ligger midt i den nye nationalpark: Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Her er alt for den store naturelsker - fiskeørne, store skove, vildt dyre og fugleliv, mulighed for kano og kajak sejlads, kaltrebaner i trækronerne, besøge fortids ruiner, svømme ved nogle af de bedste strande oma. 

Tikøb B&B tilbyder 2 gode hytter med delt bad/toilet - læs mere under: "hytterne". Der kan overnatte 4 personer. 

Vi har en skøn terrasse med udekøkken med gasblus og Webergrill. Byens velafsorterede Spar købmand ligger lige over på den anden side af vejen, så der kan handles det fornødne til et godt måltid eller andet du mangler. Åben alle hverdage 8-20 og weekenden 8-18. 

Der er mulighed for at stille cykler sikkert og i læ. 

Del siden